Аз обичам Ню Йорк

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  1-3-2018
  •  259

ПРОДАДЕНА

Автор:Линдзи Келк
Издателство:Кръгозор
Страници:315
Корици:Меки
Година:2010
Броя:1
ISBN:9789547712164 Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. добро
Аз обичам Ню Йорк. Линдзи Келк

Когато някой ти е разбил сърцето, има само едно място, където можеш да избягаш.
На сватбата на най-добрата си приятелка Анджела хваща годеника си в изневяра. Тя напуска Лондон и се качва на първия самолет за Ню Йорк, все още облечена в шаферската си рокля и с шикозните си обувки Кристиан Лубутен. Паспортът е единственият й багаж.

И нейното нюйоркско приключение започва...

Анджела Кларк се влюбва в най-невероятния град на света. Градът, в който можеш да намериш вълнуващ секс, готини приятели, страхотни места за пазаруване, нощни клубове, диви купони. И е идеалното място за започване на нова кариера - известна редакторка й възлага да пише за преживяванията си в свой собствен блог (Кари Брадшоу, изяш си ушите от яд!). Но едно е да разказваш за шопинг, за лудориите и любовните си авантюри, съвсем друго е да споделяш с целия свят за изневярата на гаджето си, за предателството на приятелите и да признаеш, че отново си влюбена...

... в Ню Йорк

Но дали Анджела ще го предпочете пред родния Лондон?
Линдзи Келк е безкрайно влюбена в Ню Йорк, но живее в Лондон. Поне засега. „Аз обичам Ню Йорк“ е първата й книга от поредицата „Аз обичам...“. Когато не пише или не чете книги, не слуша музика или не гледа телевизия повече, отколкото е полезно за здравето, Линдзи обича да носи обувки, да си купува обувки и да критикува чуждите обувки. Харесва й да живее в Ню Йорк, но й липсват английските кексчета, Лондон и пиенето на коктейли с джин и сок от бъз в компанията на приятели. Не задължително в този ред.
www.kragozor.com
9789547712164
9 789547 712164
Цена 10,90


Категория › Чиклит

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.