Правилата на мълчанието

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  11-2-2018
  •  78

Автор:Дейвид Линдзи
Издателство:СББ Медиа АД
Страници:222
Корици:Меки
Година:2015
Броя:1
ISBN:9789543991426 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
Правилата на мълчанието. Дейвид Линдзи


Перфектният план за перфектното изнудване. Няма начин да бъдат хванати. Няма начин да не им се необикновеният откуп. Докато той реши да не бъде перфектната жертва. 
Publishers Weekly

Собственик на просперираща софтуерна компания, обичан от своите подчинени, Тайтьс Кейн има Всичко. Семейството му живее В закътано имение край Остин, Тексас. Домът му е като кътче от рая... докато една лятна Вечер в живота на Тайтьс не нахлува Тано Лугин. Придружен от двама Въоръжени убийци, той търси Тайтьс. Но това не е обикновено изнудване. То има правила - стриктни и прости.

Тайтъс е свободен да Води досегашния си начин на живот. Но В следващите четири дни трябва да направи серия от „лоши" бизнес инвестиции В размер на 64 милиона долара. Пропусне ли да извърши дори едно плащане, негови приятели и близки ще започнат да умират. Всякакви опити да промени правилата ще имат фатални последици. Ако се обърне към Властите за помощ, ще умре. Ако предупреди семейството и приятелите си, отново ще умират хора. Дали мълчанието е единственият му избор?

9789543991426

Категория › Криминални романи

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.