Неосъзнато написано Аз. Част 1

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  2-2-2018
  •  198

ПРОДАДЕНА

Автор:Джон Кехоу
Издателство:Феникс Дизайн
Страници:143
Корици:Твърди
Година:2007
Броя:1
ISBN:9789548890229 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Добро
Неосъзнато написано Аз. Част 1: Тетрадка за упражнения по методиката на Джон Кехоу. Джон Кехоу

Специални благодарности
На Джон Кехоу - лектор, писател и филантроп, който ни показа чрез книгата си “Подсъзнанието може всичко”, че пътеката на щастието съществува и е вътре в нас.Също така, искрено благодарим на Мадлен Алга-фари и Тинка Митева, които се съгласиха да станат рецензенти и помогнаха много с ценни съвети и опит.

***
ВМЕСТО УВОД
Малка какавида лежала на един прашен път. По едно време обвивката й се пропукала. Случаен минувач видял какавидата и се спрял от любопитство -каква ли пеперуда ще се покаже? Минали часове, а пеперудата продължавала да се бори с малкия отвор. Изведнъж какавидата спряла да се движи. Минувачът решил, че всичко е свършило, пеперудата не се е справила и няма как да излети. Дожаляло му и решил да й помогне. Човекът извадил нож и внимателно разширил отвора, за да може пеперудата да излезе от какавидата. И тя наистина изпълзяла, но крилцата й останали залепнали. Пътникът продължил да чака, но напразно. Пеперудата не могла да полети на воля...

Здравейте приятели,

Разказахме ви тази кратка притча, само за да ви покажем колко е важно сами да вземате решенията, касаещи собствения ви живот и колко фатална може да бъде чуждата помощ.

Обикновено все чакаме някой да ни помогне. Точно това може да е пагубно за всеки. Ето защо подчертаваме, че тази тетрадка не е панацея. Ние не можем да ви помогнем, защото едва ли ще живеем вашия живот. Какъв ще бъде той избирате сами. С тази тетрадка ние искаме да ви покажем, че съществува пътека към вашето щастие. Изборът да поемете по нея, обаче, можете да направите само вие.

Животът си е ваш!

Правете с него каквото искате!

***
Целта ни е да ви насочим как по-бързо и по-лесно да опознаете себе си, да повярвате в собствените си възможности и да станете такива, каквито бихте искали. А еие наистина можете!

Ние, екипът на “Феникс Дизайн”, ви гарантираме това! Всеки от нас е тръгнал по пътя на себепозна-нието. И макар, че все още сме далеч от целта на пътуването си, вече сме доволни от постигнатото и с нетърпение очакваме да видим докъде още можем да стигнем. Разбира се, това не би било възможно, ако нямахме пример, който да следваме. Ние сме от щастливците, които всекидневно общуват с единия от авторите на тази тетрадка - ивомир. Съвсем естествено беше да се поучим от неговия опит; да се опитаме да се поучим, а защо не и да повторим постигнатото от него. Подкрепихме идеята му да напише помагало за позитивно мислене с упражнения по методиката на Джон Кехоу, в което да сподели опита си. Надяваме се, че малките разкази за живота на ивомир в началото на всяка глава ще ви помогнат по-добре да разберете себе си и по-лесно да осмислите обстоятелствата от вашия живот.

И накрая, искаме да ви помолим за нещо - не забравяйте, че ивомир е като всички останали - човек, които се е сблъсквал с безброй проблеми и несгоди. Той не притежава някакви по-особени способности. Разликата е, че в един момент пожелава съдбата му да не се определя от чужди решения и случайни обстоятелства; че поема отговорността да бъде самия себе си и взема живота си в собствените си ръце. Резултатите са повече от добри.

Вие имате възможност да постигнете дори повече! Защо? Защото сте уникални. И като такива, сами правите избора за това как да живеете, как да сте щастливи. С тази тетрадка се надяваме да ви убедим да направите първата крачка по пътеката, по която вървим и ние.
Екипът на „Феникс Дизайн”

Забележка* Има попълвания с молив в книгата и водени записки.Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.