Eнциклопедия по шахмат

  • 1 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  25-1-2018
  •  311

ПРОДАДЕНА

Автор:Джеймс Ийд
Издателство:Книгомания
Страници:256
Корици:Твърди
Година:2010
Броя:1
ISBN:9789549817942 Тегло (гр.): 628 Формат: 170 / 210 Състояние: Мн. добро
Eнциклопедия по шахмат. Илюстриран самоучител за инициативно водене в играта. Джеймс Ийд

Енциклопедия по шахмат

Усъвършенствайте древното изкуство на шахмата -играта на царете! Изучавайте ключовите техники и класическото творчество на шахматните майстори, включително типичните тактически прийоми, комбинации, жертви и пешечните структури!

Това уникално илюстрирано ръководство е подредено така, че бързо да можете да разпознаете проблема, който ви интересува и да откриете подходящото решение. Повече от триста примери демонстрират атакуващите и защитните стратегии в дебюта, мителщпила и ендшпила на играта. Всеки пример е придружен от обяснителни триизмерни илюстрации, за да можете лесно да проследявате ходовете, а спираловидното подвързване позволява да използвате книгата удобно при всяко положение.

Джеймс Ийд е написал няколко книги за шахмат, включително бестселъра „Шах за кибици“ („Chess for Dummies“). Като бивш президент на Американските шахматни журналисти, той е бил редактор на две шахматни списания. Като състезател получава званието Шахмайстор на Федерацията на САЩ през 1981 и на ФИДЕ през 1993. Живее със съпругата си в Менло парк, Калифорния.

Цена: 19,90 лв.

Безплатна доставка над 50.00 лв. Незначително позахабени корици.

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.