Exel 2010

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  15-12-2017
  •  89

Автор:Димитър Михайлов
Издателство:Нова звезда
Страници:403
Корици:Меки
Година:2010
Броя:1
ISBN:9789548933391 Тегло (гр.): 570 Формат: 165 / 235 Състояние: Много добр
Exel 2010. Димитър Михайлов

Microsoft Excel е най-доброто и използвано приложение за работа с електронни таблици, ползвано като почти универсален софтуер за ежедневна работа в корпоративния свят. Приложението му е твърде широко - от изчисляване на прости сметки до създаване на сложни отчети и анализи.

Excel 2010 доразвива значимите промени направени с Excel 2007 като въвежда и новости като информативните графики, сегментаторите, нови визуални възможности за графично изобразяване на данни, нови начини за управление на сигурноста и най-вече безплатната добавка PowerPivot.

Книгата запознава читателя с новия начин на работа със софтуера и новите му възможности, които го правят незаменимо средство за работа.

Обърнато е внимание не само на отделните функции, команди и средства, но и на взаимното им използване, така че да се придобие реална представа за мощта и възможностите на софтуера.

Разяснена е употребата на най-често използваните функции, демонстри рани са възможностите на Analysis ToolPak, видовете анализи от тип „Какво-Ако", създаването на макроси и форми. Новия начин на създаване и работа с графики въведен с Excel 2007 и доразвит с последната версия от 2010 г. е обяснен с много примери.

Особено внимание е обърнато на най-значимото допълнение в Excel, добавката PowerPivot позволяваща потребителите да създават собствени бизнес анализи като интегрират информация от различни източници и построяват върху нея интерактивни модели и анализи, изграждат бизнес процеси и създават отчети, които могат по един нов начин да визуализират графично.

78954893339 1

Забележка* Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Безплатна доставка над 50.00 лв.

Категория › Компютърни

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.