Ръкописът на мръсните тайни

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  23-11-2017
  •  112

Автор:Донка Петрунова
Издателство:Ера
Страници:247
Корици:Меки
Година:2011
Броя:1
ISBN:9789543891450 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
Ръкописът на мръсните тайни: Докато миналото е премълчавано, настоящето остава покварено. Донка Петрунова

РЪКОПИСЪТ НА МРЪСНИТЕ ТАЙНИ
Донка Петрунова е първата дама на българския криминален роман. Бурният и вълнуващ живот на авторката е но-коло-ритсн от литературен сюжет. Приела предизвикателствата на неспокойния си дух, тя съумява да отрази с безпощадна откровеност конфликтите на съвременното общество и ни насочва към болезнени теми, за които малцина смеят да пишат. Донка Петрунова е носителка на множество награди, член е на Съюза на българските писатели, Съюза на българските журналисти и Световната асоциация на писателите криминалисти.

Мемоарите на световноизвестната фотографка Софи Бонапарт пазят скандални тайни. Най-безобидната от тях е българският й произход.

Решението на Софи да публикува историята на своя живот е последвано от поредица сензационни убийства. Разкритията от миналото й всяват страх у богати, влиятелни и безскрупулни мъже. Те са готови на всичко, за да унищожат ръкописа.

„Горещият“ случай се оказва много по-скандален, отколкото инспектор Радой Друмев предполага, а единственият му избор е да подходи нестандартно.

Разплитайки методично и безкомпромисно кълбото ог минали и настоящи интриги, той се сблъсква с хора, движещи задкулиено лостовете на властта, с покварени висши духовници и политици с успешен тъмен бизнес.

Забележка* Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Безплатна доставка над 50.00 лв.Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.