Ръководство за упражнения по аналитична химия и физични методи в аналитичната химия

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  29-9-2017
  •  410

ПРОДАДЕНА

Автор:Авторски колектив
Издателство:Наука и изкуство, София
Страници:475
Корици:Меки
Година:1992
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 145 / 205 Състояние: Мн. добро
Ръководство за упражнения по аналитична химия и физични методи в аналитичната химия. 

Ръководството за упражнения по аналитична химия и физични методи иа аналитичната химия се състои от три главни раздела: качествен анализ, количествен анализ и физични?методи за анализ. В него са описани основните манипулации, които студентите трябва да усвоят по време на упражненията. Застъпени са както класическите методи за анализ, така и почти всички модерни методи на аналитичната химия. Описани са всички апарати, прибори, особия и лабораторни съдове и работата с тях. Дадено е и описание за в*е-нането на средна проба и подготовката й за анализ.
Книгата е предназначена за студентите по химия и химична технология от висшите учебни заведения, но ще бъде полезна и за химици аналитици, на-научни работници и лаборанти, които се занимават с анализи на материали и химичен контрол.

© Авторски колектив:
Борислав Петров Карадаков, Гергана Василева Тодорова, Дешка Илиева Венкова, Донка Стефанова Кънчева, Елена Кирилова Топалова, Емилия Василева Митрополитска, Лилия Иванова Додова, Лиляна Илиева Илчева, Мария Костадинова Коева, Магдалена Христова Константинова, Милка Георгиева Велева, Надежда Генкова Тодорова, Недялка Русева Ракшиева, Никола Александров Иванов, Пенка Асенова Мошева, Радка Величкова Цонева, Райна Драганова Чавдарова, Рахила Борисова Георгиева
1985, 1992 с/о Jusautör, Sofia ISBN 954—02—0048—2

Забележка* Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Безплатна доставка над 50.00 лв.

Категория › Химия

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.