Автентична България

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  12-9-2017
  •  135

Автор:Колектив
Издателство:Асоциация "Автентична България"
Страници:125
Корици:Меки
Година:2007
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 100 / 200 Състояние: Мн. добро
Добре дошли в пътеводителя "Автентична България"
Защо е различен този пътеводител?

Много хотели, къщи за гости и места за настаняване изглеждат като едва прикрита реклама, когато се представят в различни пътеводители. Този пътеводител обаче е различен. Местата, които ще намерите на страниците на "Автентична България" са преминали през независима и взискателна оценка и заслужено са спечелили новата българска марка за качество. Това не са типичните хотели. В тези места има нещо специално и дали това ще бъде тяхното обслужване и гостоприемство, красивата декорация, архитектура или околната среда, или пък възможността да се срещнете с местните хора, то със сигурност ще почувствате България по един много личен начин.

Нашите домакини не винаги са професионални управители. Мнозина от тях са хора от местната общност, които са решили да отворят дома си за посетители. Те ще ви предложат отлична местна храна и добре подбрани вина, ще ви насочат към културните забележителности или къде да намерите предмети на местните занаяти и изкуство, за да можете да усетите и видите най-интересното от местната култура.

Марката за качество "Автентична България" означава, че местата, които избирате за да отседнете ще ви предложат наистина автентично преживяване. Оставете се този пътеводител да ви води, за да откриете България, такава, каквато масовите туроператори обикновено пропускат да ви покажат. Тук можете да намерите истинско българско гостоприемство, качество и професионализъм.

Всяко място е преминало през независима оценка, за да получи марката за качество "Автентична България". Процесът на оценка при нас обаче е доста различен. Той покрива основните неща, като чистота и безопасност, но е разработен така, че да преценява и неща, които са по-важни за изтънчените туристи, като гостоприемство, обслужване и атмосфера. Ние смятаме, че тези аспекти са по-важни за едно истинско преживяване, отколкото плазмените телевизори и мраморни подове.

Според представянето в оценката, марката за качество може да бъде златна, сребърна или бронзова. За малкото, които...

Забележка: Здраво книжно тяло, без подчертавания в текста. Безплатна доставка над 50.00 лв.


Категория › Спорт

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.