2012 година: Пътят на издигането

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  4-9-2017
  •  165

Автор:Юдит Сабо
Издателство:Векста
Страници:164
Корици:Меки
Година:2009
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
В тази книга възвисени небесни учители дават ново и ясно разбиране за процеса на духовната трансформация до 2012-та година, за причините, протичането и за възможните изходи. Подробно са описани процесът на поляризация, който вече е в разгара си, както и новата Земя, която очаква издигналите се души. Читателят ще получи ясно обяснение за успоредните вселени, за връзката между време и пространство, както и за образуването на финото човешко тяло.
Конкретните практически упражнения са за онези, които биха искали да подкрепят своето вътрешно развитие и да се справят по-добре с ежедневните емоционални и духовни предизвикателства. Докосващите душата учения, изпълнени с любов и чиста духовност, дават реална картина за глобалния процес на издигането, а с надеждата, която носят, окуражават всяка устремена нагоре душа.

Юдит Сабо е популярна в Унгария както с книгите, така и с обученията си. Автор е на 12 книги. Темите, които засяга в тях са свързани с езотеричната философия, духовното и душевното развитие на човека, вътрешната психология на личността и съзнателните и подсъзнателните? нива. Изключително ценна част от творбите? са практическите насоки и съвети за онези, които търсят начин да опознават и развиват себе си в двете тясно свързани плоскости – личност-дух. От 2006-та година Юдит Сабо води рубрика в най-престижното унгарско езотерично списание „Еликсир”. Редовно провежда курсове по темите: „2012 – колективната духовна трансформация”, „Свързване с вътрешния водач”, „Музика и духовност”, „Запознаване с функциите на чакрите

Забележка: Нечетена книга. Безплатна доставка над 50.00 лв.

Категория › Езотерика

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.