Пълно ръководство по деветзвездната Ки

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  4-9-2017
  •  184

Автор:Робърт Сакс
Издателство:Астрала
Страници:247
Корици:Меки
Година:1998
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
ПРЕДГОВОР
Деветзвездната Ки, или както я наричат в Япония, Куи Sei Ki Gaku, е част от една древна космология, която е била обща за хората по целия свят. Тя се основава на възгледа за това, как Ин и Ян, или двете най-основни сили в природата, си взаимодействат, пораждайки всички промени във Вселената. Тази универсална космология, заедно с приложни системи като Деветзвездната Ки, се е развила във време, когато хората са живеели по-близо до ритмите на природата и са наблюдавали Тао, или реда на промените, във всекидневния си живот, включително и в начина си на хранене. Традиционната им диета от нехимикализирани пълно-зърнести брашна, зеленчуци, бобови растения и други природни храни им е позволила да развият едно интуитивно виждане за движението на жизнената енергия, или Ки, в околната среда на планетата и в човешките дейности.

Древните мъдреци са разбирали, че въпреки видимото безкрайно разнообразие, всички неща на Земята и на небето се движат и се променят в съответствие с един определен ред. Веднъж щом този ред бъде разбран и потвърден във всекидневния живот, става възможно да се узнае вероятното развитие на бъдещите събития. Чрез интуитивното познание за закона на промените се ражда науката за съдбата, която представлява връхната точка на мисленето и философията на Изтока.

Деветзвездната Ки (и източната астрология по принцип) продължава да бъде един от най-популярните предмети, представян на нашите семинари по макробиотика по целия свят. Хиляди хора са изучавали източна астрология и са открили, че тя е едно полезно практическо ръководство за разбиране на човешките взаимоотношения и човешката съдба като цяло. Тя предлага на всеки човек компас, с помощта на който да плава през бурните води на модерните времена.
"Пълно ръководство по Деветзвездната Ки" е една много приятна и полезна книга. Тя разкрива личностните типове според Деветзвездната Ки, представя отличен анализ на взаимодействията между числата, които съставят човешките личности, дава на читателите възможността да открият как принципите на източната астрология се прилагат към всекидневния живот.

В заключение бихме искали да благодарим на Боб Сакс за неговите усилия да напише тази книга и да направи това практическо и полезно знание достъпно за хората в модерния свят.

МИЧИО КУШИ Фондация "Изток-Запад", основател ЕДУАРДЕСКО Институт "Куши", съветник

Забележка: Здраво книжно тяло, без подчертавания в текста. Безплатна доставка над 50.00 лв.

Категория › Езотерика

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.