Излекувай живота си

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  1-9-2017
  •  175

Автор:Луиз Хей
Издателство:Кибеа
Страници:265
Корици:Меки
Година:2010
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Добро
 Излекувай живота си: Да се освободим от миналото и да простим - пътят на изцелението. Луиз Хей

Л У И З Х Е Й е водеща фигура в движението Нова Епоха, световноизвестна като един от големите духовни лечители на нашето време.

Прекарала тежко детство и пълен с перипетии живот, съдбата й е пример за това, че и най-тежката трагедия може да има щастлив обрат. Изключителните й прозрения за връзката между мисловната дейност и заболяванията на тялото са резултат не само от натрупана информация от първа ръка, но и от личен опит - тя успява да се излекува от рак в последния "нелечим“ стадий на болестта.

Оригиналната си система за диагностика и лечение тя представя в първата си книга "ИЗЛЕКУВАЙ ТЯЛОТО СИ“ (1982), която й спечелва известност в САЩ и по света.

Още по-цялостно и философски завършено изложение на своите идеи тя постига в "ИЗЛЕКУВАЙ ЖИВОТА СИ“ (1984), преведена на десетки езици и публикувана в няколко милиона екземпляра в цял свят. Сред по-късните й творби, посрещани с нестихващ интерес от многобройните й последователи, се откроява книгата "СИЛАТА Е В ТЕБ“ (1991) - своеобразно продължение на "ИЗЛЕКУВАЙ ЖИВОТА СИ“.

"ИЗЛЕКУВАЙ ЖИВОТА СИ“ е практически наръчник, проверен от милиони хора по света, за преодоляване на отрицателните емоции и отрицателното мислене - основните причини за заболяванията на тялото.

Книгата съдържа оригинален списък на възможните причини за най-разпространените заболявания - от настинка и грип до рак и СПИН. Като решение на здравните проблеми авторката предлага система за самоконтрол на ума и лечебни модели на положителното мислене.

Ето някои основни моменти от нейната философия:

Всеки от нас носи пълна отговорност за всички свои преживявания.

Всяка мисъл, която преминава през ума ни, гради нашето бъдеще.

Когато наистина обичаме себе си, всичко в живота ни върви добре.

Ние сами създаваме всяка тъй наречена "болест“ в тялото си.

Да се освободим от миналото и да простим на всички.

Системата за психотерапия на Луиз Хей е универсална и общодостъпна - тя е всекидневна необходимост за съвременния стресиран човек, страдащ от болестите на цивилизацията.

Всеки би могъл да я приспособи към начина си на живот и да определи най-подходящата доза от дневна психопрофилактика и лечение. За да бъдете напълно здрави и да получите онова, което искате от живота, трябва само да приемете като свое убеждение основното послание на книгата:

АКО СМЕ СКЛОННИ ДА ИЗВЪРШИМ НЕОБХОДИМАТА РАБОТА С УМА, ПОЧТИ ВСЯКА БОЛЕСТ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА.

Забележка: Здраво книжно тяло. Много внимателно прочетена книга. Безплатна доставка над 50.00 лв.


Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.