Вечният романс

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  31-8-2017
  •  134

ПРОДАДЕНА

Автор:Джийн Едуардс
Издателство:Игъл
Страници:150
Корици:Меки
Година:2004
Броя:1
ISBN:954-8007-07-Х Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Добро
Най-вълнуващата любовна история, която някога

Това е разказ, изпълнен със сила, красота и великолепие. Рядко може една книга така добре да съчетава простотата на разказваческото изкуство с огромните дълбини на християнската вяра.
е била разказвана.
В тази всеобхватна сага, преминаваща от вечност във вечност, вие ще откриете ония големи богатства, полагащи се на вярващия човек. Този разказ като една мощна симфония предава величието на Божията любов.

Погледнете на Христовото разпятие и възкресение по един необикновен начин - през очите на... ангелите! Бъдете при тях, когато възкръсващият от мъртвите Господ ражда Своята красива Невяста. Нашият разказ завършва с края на всички векове, когато Господ на победата се съединява с нея. Това наистина е най-невероятната любовна история!

"Истински хубавата книга се познава по това, че накрая ти би искал да я дадеш и на своите приятели. Е, аз имам най-малко десетина приятели, на които бих искал да дам Вечният романс."

Рос Ринкер, автор на Молитвата: разговор с Бога.

Джийн Едуардс е прекрасен разказвач, написал четиринадесет книги. Той има бакалавърска степен по английска литература и магистърска степен по богословие. Дълги години е бил пастор и евангелизатор. Пътува из целия свят и поучава върху дълбините на християнския живот. Живее в Джаксънвил, Флорида, заедно със съпругата си Хелън.

Забележка: С посвещение. Безплатна доставка над 50.00 лв.


Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.