Изтеглените числа в тиражите на тото 2 (1958-1983)

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  24-8-2017
  •  328

Автор:Васил Василев
Издателство:Медицина и физкултура
Страници:67
Корици:Меки
Година:1984
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 145 / 205 Състояние: Мн. добро
Изтеглените числа в тиражите на тото 2 (1958-1983). Васил Василев

Настоящият справочник за изтеглените числа в Тото 2 съдържа всички тиражи от въвеждането на играта «6 от 49» в началото на 1958 до края на 1983 г.

Поместеният статистически материал, натрупан в продътже-ние на 26 години, дава възможност да сг правят справки по отделни тиражи и разнообразни статистически наблюдения както от страна на участниците в Тото 2, тзкз и от специалисти, занимаващи се с изучаването на различни процеси от вероятностен характер.

Разгледани са редица въпроси по повод изтеглените числа, които са правили впечатление на участниците и не един път са били предмет на коментари и различни тълкувания. Такива са въпросите за повтарянето на числата от I във II теглене, нееднаквата ритмичност, съотношението между четни и нечетни числа, появяването на съседни (поредни) числа и пр. За тяхното изясняване наред със статистическите резултати, получени в досегашната практика, са посочени и данни от съответните теоретични постановки, без да бъдат излагани сложните математически подробности. Това дава възможност на всеки участник да прави съпоставки между статистическите и теоретичните данни, да добие по-правилна представа и да се опита да разбере наблюдаваните закономерности.

Предлаганият справочник ще задоволи до известна степен нуждата от едно такова помагало за участниците в Тото 2 и ще допринесе за изясняването на редица въпроси от излизанията на числата.

Български спортен тотализатор

Справочникът съдържа информация за изтеглените печеливши числа в тиражите на Тото 2 от въвеждането на играта през 1958 до края на 1983 г.

Поместените статистически наблюдения и съпоставките им със съответните теоретични постановки от теорията на вероятностите дават възможност, на широк кръг участници да се запознаят и добият правилни представа за закономерностите, които са им правили впечатление при тегленето на числата.

Предназначена е за широк кръг читатели.
© Български съюз за физическа култура и спорт, 1984 796/799

Забележка: Здраво книжно тяло, без драскане и подчертаване в текста. Безплатна доставка над 50.00 лв.

Категория › Хоби

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.