Справочник на енергетика. Том 1-2

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  18-8-2017
  •  276

Автор:Иван Стефанов, Стоян Стоянов, Лало Христов, Борислав Робев, Мехмед Куцев
Издателство:Техника
Страници:985
Корици:Твърди
Година:1981
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 150 / 220 Състояние: Мн. добро
Справочник на енергетика. Том 1-2. И. Стефанов, С. Стоянов, Л. Христов, Б. Робев, М. Куцев

Справочник на енергетика. Том 1:
В справочника са дадени технически данни, характеристики и други сведения за проектиране, монтаж и експлоатация на енергийните съоръжения и уредби в промишлените предприятия.

Дадени са кратки сведения за организацията на работата в звената на отговорниците по експлоатацията на енергийните стопанства на промишлените предприятия.

Справочникът е предназначен за инженерите и техниците, които работят по експлоатацията, монтажа и проектирането на енергийните съоръжения и уредби в промишлените предприятия. Може да бъде полезен и на инженерите и техниците — енергетици от строителството и транспорта.

Справочникът може да се ползува и от студентите от енергийните и електротехническите специалности на ВТУЗ и учениците от съответните средни технически училища.
© Иван Стефанов, Стоян Стоянов, Лало Христов, Борислав Робев, Мехмед Купев, 1981

********
Справочник на енергетика. Том 2:
В том втори на справочника са дадени технически данни, характеристики и други сведения за проектиране, монтаж и експлоатация на енергетичните съоръжения.

Справочникът е предназначен за инженерите и техниците, които работят по експлоатацията, монтажа и проектирането на енергетичните съоръжения в промишлените предприятия. Може да бъде полезен и на инженерите и техниците-енергетици от строителството и транспорта.

Справочникът може да се ползува с успех и от студентите от енергетичните и електротехническите специалности на ВТУЗ и учениците от съответните средни технически училища.
©Иван Стефанов, Стоян Стоянов, Лало Христов, Борислав Робев, Мехмед Куцев, 1981

Забележка: Здраво книжно тяло. Без забележки в текста. Безплатна доставка над 50.00 лв.


Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.