Лечебната сила на природата. 300 билкови рецепти

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  11-8-2017
  •  105

Автор:Фриц Гайгер
Издателство:Бонкомерс
Страници:126
Корици:Меки
Година:1993
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 200 / 285 Състояние: Мн. добро
Предговор към третото издание:

Предлагам ви третото разширено и допълнено издание на книгата "Лечебната сила на природата". В нашата нова книга са запазени многократно изпитани от древни времена рецепти от народната медицина. Доброто старо целебно средство продължава да бъде добро. Не дотам доброто старо средство обаче отстъпва на стремителното и развитие на медицината. Но винаги остава рационалното зрънце на лечебните възможности. които ни предоставят билките. А те отново се преоткриват и днес се признават и от съвременната медицина.

Желая ви, уважаеми читателки и читатели, радост и успех, но преди всичко бързо и безпроблемно възстановяване на здравословното ви състояние с помощта на новото издание на „Лечебната сила на природата". Това трябва да стане според две максими, изказани от древногръцкия лекар Хипократ:


„Само да не навредим" и „Да лекуваме бързо и приятно пациентите си".
Тяхното изпълнение е възможно да се постигне с билки, стига да са подбрани правилно и да се прилагат по подходящ начин за съответното заболяване.

Всичко това ви пожелава

д-р м.н. ФРИЦ ГАЙГЕР

Забележка: Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Позахабени корици. Безплатна доставка над 50.00 лв.Категория › Здраве

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.