Детска кухня за деца до 3 години

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  26-7-2017
  •  294

ПРОДАДЕНА

Автор:Лиляна Трифонова, Надежда Русева
Издателство:Медицина и физкултура
Страници:206
Корици:Меки
Година:1990
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. Добро
Детска кухня. За деца до 3 години. Лиляна Трифонова, Надежда Русева

УВОД
Научните данни все по-убедително показват огромното значение на правилното хранене от най-ранна възраст не само за нормалното развитие и доброто здраве на детето, но и за предпазването му от редица заболявания в зряла възраст.

В настоящата книга сме се постарали да запознаем майките с основните съвременни изисквания на рационалното хранене в кърма-ческата и ранната детска възраст. Изложени са основните принципи на хранецето и приготвянето на храната.

Надяваме се, че книгата ще бъде добро практическо помагало за младите майки и ше допринесе за подобряване храненето на кърмачето и малкото дете и за изграждане на правилни хранителни навици от най-ранна възраст — гаранция за нормално развитие, добро здраве и творческо дълголетие на бъдещото поколение.
Авторите

****
В книгата се разглежда храненето на децата от раждането до 3-годишна възраст. Включени са рецепти за приготвяне на подходящи храни в дома и указания за използуването на готовите детски храни.

Книгата е написана съобразно съвременните изисквания на рационалното хранене в кърмаческата и ранната детска възраст и е предназначена за всички, които се занимават с отглеждането и възпитанието на малкото дете.
© Лиляна Димитрова Трифонова, Надежда Дечкова Русева, 1990 с/о Jusautor, Sofia

Забележка* Здраво книжно тяло, без забележки в текста, незначително поизмачкани корици, безплатна доставка над 50.00 лв.

Категория › За родители

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.