Бъдете силни. 365 дни в годината

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  26-7-2017
  •  154

ПРОДАДЕНА

Автор:Деми Ловато
Издателство:Егмонт България
Страници:380
Корици:Меки
Година:2013
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Добро
Бъдете силни  365 дни в годината. Деми Ловато

Текст от гръбчето на книгата:
Деми е изградила уникална връзка с феновете си. Те я обичат и на свой ред и тя ги обича. Учи всички нас, че когато сме потиснати, е добре да проявяваме търпение към себе си, а когато ни обземе въодушевление, да си позволим да се порадваме на гледката отвисокото.

Независимо дали си на шестнайсет, или, в моя случай, на петдесет и шест, със сигурност ще научиш нещо ценно от Деми и от житейските й съвети, и неизбежно ще я заобичаш още повече."

За суперзвездата Деми Ловато животът е едно пътуване през бляскави постижения и тежки загуби.Тя е мултиплатинена певица, телевизионна звезда, актриса. Изправяла се е пред хиляди изпитания, като се започне от пристрастяване и се стигне до депресия. Открила е трудно пътя към щастието си. За този път, за себеоткриването и за трудностите, през които е минала, е разказвала много - пред медиите, в песните си, в постовете към своите 17 милиона последователи в социалната мрежа Twitter.Именно тези послания залягат в основата на "Бъдете силни". Това е вдъхновяваща колекция от 365 искрени и себеразкриващи мисли. Това са нейните думи. Това са нейните изживявания."Бъдете силни" е книга за всеки един от нас, навсякъде, по всяко време. Това е книга за пътуването към себе си, за вдъхновението и за причините, които ни дават сила да посрещнем всеки следващ ден с усмивка.

****
Jacket photo copyright © Matthias Vriens-McGrath/Trunk Archive Design by Amy Ward and Anna Booth
ЕГМОНТ
ISBN 978-954-27-1134-6
789542 711346

Забележка* Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Позахабени корици. Безплатна доставка над 50.00 лв.


Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.