Анатомия на илюзиите

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  19-7-2017
  •  156

Автор:Людмила Филипова
Издателство:Сиела
Страници:2009
Корици:Меки
Година:403
Броя:1
ISBN:9789546499493 Тегло (гр.): Формат: 145 / 205 Състояние: Мн. Добро
* "Анатомия на илюзиите" е като анимационен филм, в който познатите любими образи от детството се разтапят в модерни кошмари. Това не е книга, а документ кой какъв е днес. И кое вчерашно време ни създаде. Биография на порастването. Порастване, в което главният герой е смъртта. А трябваше да е червенокосо момиченце.
Мартин Карбовски

* Тази книга е четиво, притежаващо огледалната и заслепяваща понякога до ослепяване повърхност на живия живот. Това е чиста проба човешки разказ без примеси на натрапчиви внушения, без сюжетни залитания и неоснователни авторски прищевки. Една чисто по женски интелигентно споделена интуиция, с помощта на която писателката рисува портрета на човешките съдби, житейската ирония и многото разбити и оцелели илюзии.
Виктор Пасков

* Държите в ръцете си доказателството, че и най-вулгарните теми на нашия живот могат да бъдат поднесени с доброта и обич. Когато го прави Людмила Филипова.
Любен Дилов-син

* Този роман е споделеност. В него няма тайнство или някаква абстрактност. Книгата споделя твоите, моите, а бе, въобще нашите неща и патила. Тази книга трябва да се смислови.
...това е една вълшебна книга, написана от една млада жена. А щом тя прави вълшебства, значи е някакъв вид вълшебница или заклинателка. Надявам се да е от добрите.
Ставри Калинов

Намалена книга от 13.00 лв. на 6.00

Забележка* Много внимателно прочетена, безплатна доставка над 50.00 лв.


Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.