Колко е хубаво да не работиш

  • 2 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  18-7-2017
  •  242

ПРОДАДЕНА

Автор:Ърни Зелински
Издателство:Кибеа, София
Страници:360
Корици:Меки
Година:2010
Броя:1
ISBN:9789544745301 Тегло (гр.): 309 Формат: 140 / 200 Състояние: Добро
Серия "Познай себе си".

*******
ЪРНИ ЗЕЛИНСКИ МОЖЕ ЗАВИНАГИ ДА ПРОМЕНИ ВЪЗГЛЕДИТЕ ВИ ЗА СВЕТА.
Той вече е предал посланието на „Колко е хубаво да не работиш“ на повече от двеста хиляди души по света, показвайки им как могат да изживяват пълноценно всяка част от живота си: работа, безработица, пенсиониране и свободно време. Вие също можете да станете един от тях и да се научите да извличате максимално удоволствие както от работата, така и от забавленията. Това преработено и разширено издание на книгата, допълнено с много упражнения, провокиращи ума фигури, забавни илюстрации и цитати, ще ви покаже как:

да бъдете по-продуктивни в работата си. като работите по-малко;
да откриете и следвате онези неща в живота, които ви изпълват с истинска страст;
да намерите смелост да напуснете работа, ако тя изцежда живота от вас:
да насищате свободното си време със занимания, които се отразяват благотворно на вашето тяло, ум и душа;
да бъдете финансово независими с по-малко средства.

************
За книгата
След като публикува книгата на Ърни Зелински „Наръчник на мързеливеца за постигане на успех“ (2009 г.), сега ИК „Кибеа“ предлага безспорния бестселър на този канадски автор, преведен досега на 16 езика. Съдейки по отзивите и читателските писма, включени в книгата, за много хора по света „Колко е хубаво да не работиш“ се е превърнала в извор на вдъхновение и мотивация да открият истинската си същност и да променят живота си към по-добро. За Зелински успехът не се измерва с това колко работиш и какво притежаваш, най-важното е какво научаваш, колко се смееш и забавляваш, колко любов споделяш със света около себе си. Тезите на автора са поднесени провокативно и с чувство за хумор, а целта е благородна - всеки да разбере, че е тук, на тази планета, за да се радва на живота.

Някои страници може би ще предизвикат у българския читател горчива усмивка (например, в по-добрата част на света големият проблем на пенсионерите е скуката и неумението да запълват свободното си време с вълнуващи занимания), но и надеждата, че един ден и тук ще живеят свободни и щастливи хора, независимо от възрастта или доходите.

Струва си да се вникне в посланието на тази книга. Тя ще ви насърчи да подобрите качеството на живота си, да се научите да различавате същественото и несъщественото, да се наслаждавате на всеки миг.

************
За автора
Ърни Зелински има осемдесет и седем договора с издатели от двадесет и четири страни по света за публикуване на неговите петнадесет книги. Статии за него и книгите му излизат в големи издания като „Ю Ес Ей Тудей“, „Оукланд Трибюн“, „Бостън Херълд“, „Вашингтон Поуст“, „Торонто Стар“ и „Ванкувър Сън“. Над сто радиостанции и националните телевизии Си Ен Ен и Си Би Си са излъчвали интервюта с него. Ърни е дипломиран инженер и магистър по бизнес администрация, завършил е Университета в Албърта. Тъй като ненавижда организираните усилия, от двадесет и пет години насам няма „истинска“ работа. Той е професионален лектор по въпросите на истинския успех, пенсионирането и креативността в работата и свободното време. Можете да му пишете на електронната поща vip-books@telus.net или на адрес Visions International Publishing, P.O. Box 4072, Edmonton, AB, Canada, T6E 4S8.

Забележка* Здраво книжно тяло, следи от намокряне с вода, с посвещение, позахабени корици, безпроблемна за прочитане. Безплатна доставка над 50.00 лв.


Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.