Нищо не е вечно

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  17-7-2017
  •  88

Автор:Сидни Шелдън
Издателство:Хемус, София
Страници:318
Корици:Меки
Година:1995
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Добро
БИБЛИОТЕКА "ЗЛАТНИ ЗЪРНА" е истински връх в българското книгоиздаване на всички времена. Сега възобновена, тя ще предлага само стойностни произведения на големи писатели, предимно наши съвременници, но също и класици.

Американецът - СИДНИ ШЕЛДЪН
е един от най-популярните романис-ти в съвременния свят. Автор е на тринадесет произведения, повечето от които са филмирани или пресъздадени като телевизионни сериали. Майстор на увлекателната интрига, Шелдън в същото време съумява да обрисува и интересни личности, с които читателят се отъждествява или спори, нерядко дори воюва, подлагайки на проверка в този косвен конфликт редица свои критерии и представи. У Шелдън винаги е налице колизия между обективните нравствени норми и стремежа на определени - силни и амбициозни - личности да ги нарушат и подчинят на налагани от тях императиви. Санкцията, която понасят, е право пропорционални на степента, в която са дръзнали да сторят това.

„Нищо не е вечно“ е най-новият роман на Сидни Шелдън, издаден в САЩ през 1994 г. и вече преведен на много езици. Неговото действие се развива в голяма болница в Сан Франсиско, чието напрегнато ежедневие изправя героините - три лекарки, пред необичайни проблеми и нелеки изпитания.

Забележка* Здраво книжно тяло, без забележки в текста, позахабени корици, безплатна доставка над 50.00 лв.


Категория › Трилъри

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.