Самостоятелни работи по български език за 3. клас

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  12-7-2017
  •  264

Автор:Дарина Йовчева
Издателство:Скорпио, София
Страници:55
Корици:Меки
Година:2014
Броя:1
ISBN:978-954-792-532 Тегло (гр.): Формат: 210 / 285 Състояние: Добро
NON SCHOLAE SED VITAE DISCIMUS УЧИМ HE ЗА УЧИЛИЩЕТО, А ЗА ЖИВОТА
(латинска сентенция)

Изданието е обект на авторско и търговско право и се защитава от нормите на закона.

ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ.

Никаква част от това издание не може да бъде възпроизвеждана, размножавана и предавана под печатна, електронна, механична, фотокопирна или каквато и да е друга записваема форма без изричното писмено съгласие на Издателска къща „СКОРПИО“. Забранява се използването на всякакви цитати за вестници, списания, радио- или телевизионни предавания или за публични четения без официално писмено разрешение от страна на Издателска къща „СКОРПИО“.

Издателска къща СКОРПИО

благодари за пълното юридическо и правно обслужване, за защитата на авторското право и интелектуалната собственост на международна адвокатска кантора Jliev Law Office.

Препоръчваме при оцветяване на картинките в учебното помагало да се използват само цветни моливи и пастели, а не флумастери.
Авторката е висококвалифициран специалист и дългогодишна начална учителка с над 20-годи-шен опит, автор на много учебни помагала. Преподавала е в Североизточна България и в София, притежава солидна научна и теоретична подготовка, както и богата практика с ученици от началната образователна степен. През своя дълъг педагогически стаж в системата на народната просвета авторката успява да подготви много ученици по пътя им към постигане на високи успехи в училище. Тя представя най-добрите традиции в българското образование и ги съчетава със съвременните тенденции и модерни методи за обучение в системата на народната просвета. Учебното помагало е изключително практически насочено и ще подпомогне учениците в ежедневната им подготовка и усвояване на знания.

Пожелаваме на учениците, учителите и родителите много усърдна работа и успехи!
Издателството на тези, които успяват

СКОРПИО
® Дарина Йовчева, автор ® Анелия Славова, графичен дизайн

® Анелия Славова, Дарина Йовчева, художници на илюстрациите ® Анелия Славова, SCORPIO graphic design, художник на корицата ® Издателска къща „СКОРПИО ВИ“ ЕООД, 2013 г., 2014 г.

® Издателска къща СКОРПИО, 2013 г., 2014 г. ISBN 978-954-792-532-8


Здраво книжно тяло, непопълвано в упражненията, позахабени корици.
Категория › 1.-4. клас

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.