Точното време. Книга 1-2

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  6-7-2017
  •  432

ПРОДАДЕНА

Автор:Йохана Паунгер, Томас Попе
Издателство:Кибеа, София
Страници:575
Корици:Меки
Година:2000
Броя:1
ISBN:9544742336 Тегло (гр.): 545 Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. Добро
***
Точното време. Книга 1: Как да прилагаме Лунния календар във всекидневния живот.....217 стр.
За книгата
Не е тайна, че Луната влияе върху човека и природата - прилив и отлив, сомнабулизш и други феномени са ясни доказателства за нейната огромна, тайнствена сила. Как може да се оползотвори тази сила смислено и в хармония с природата - това е темата на авторите в тази интригуваща книга, основана върху хилядолетна мъдрост и точните наблюдения на много поколения. Йохана Паунгер е израсла с устно предаденото знание на нейния дядо за значението на лунните цикли за живота на земята.

В сътрудничество с Томас Попе тя издава в книга своите смайващи наблюдения и преживявания, свързани с фазите на Луната. Здравето, храненето, градината, селското стопанство, домакинството - във всички области на нашия всекидневен (и нощен) живот Луната играе решаваща роля.

„Т о ч н о т о време“ е ценно ръководство за използването на пълнолунието, новолунието и другите феномени на лунния календар във всекидневието с цялостно обяснение на връзката мужду Луната и Човека.

***
Точното време. Книга 2: Здравето в хармония с природните и лунни ритми......................428 стр.
За книгата
В продължение на хилядолетия хората се стремели да живеят в хармония с природата и нейните закони.

Те се вслушвали в нея и разгадавали тайните й, прозирайки божествен замисъл в движението на Слънцето и на Луната, в светкавиците и гръмотевиците, в приливите и отливите. Нашите предци знаели, че много ^ежедневни дейности са подчинени на определени ритми и се съобразявали с тях. В тази книга ще намерите част от това древно знание. Неговата ефикасност е проверена от безброй поколения, но в модерния свят хората са го забравили или са свикнали да го пренебрегват. През 2000 г. ИК „Кибеа“ публикува „Точното време“ на Йохана Паунгер и Томас Попе, ценно ръководство за ориентиране във влиянието на Луната върху човека и природата.

Сега авторите допълват и обогатяват знанията на читателите за лунните цикли, учат ни как да поддържаме здравето си и да живеем пълноценно. Всяка информация, всяко правило, всеки съвет се основава на личен опит -както на авторите, така и на много хора, на лечители от миналото и настоящето. Ако изострим вниманието си към природата и я възприемаме като добра и търпелива майка, можем да пробудим един „спомен“, скрит дълбоко в душата ни и да разберем, че притежаваме всичко, от което имаме нужда, за да водим здравословен живот - със собствени сили, с доверие в собствения си усет.

***
За авторите
ЙОХАНА ПАУНГЕР е едно om десетте деца на семейство на селяни -планинци от Тирол. Познанията за лунните и природни ритми тя получава от своя дядо. Вече много години предава богатия си опит в своите лекции, а с многобройните си изяви в медиите е позната на широката публика.
Живее във Виена със съпруга си Томас Попе и техните деца.

ТОМАС ПОПЕ е писател и преводач, изследва години наред влиянието на лунните ритми във всекидневието, преди да започне да записва обобщението на своя опит и преживяното от Йохана Паунгер. Срещата между двамата се превръща в близост за цял живот.
Категория › Астрология

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.