Кръстопът. Том 2: Триумф

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  2-7-2017
  •  201

Автор:Стефан Илинов-Стезон
Издателство:Trackbooks, Clandale Heights, IL
Страници:426
Корици:Меки
Година:2005
Броя:1
ISBN:9549171221 Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. добро
Драги читатели!

Екипът на Тракбукс ви представя вторият том от литературната поредица “Кръстопът”. За първи път в летописа на България се създава литературна творба, обхващаща почти целият период от новото ни историческо време 1885-2000 година и след това!.... Читателите ще бъдат изненадани от идеята на авторът, който търси истината за света чрез сложната съдба на нашият народ, експонирана посредством любовното повествование.

Това е една от последните творби на писателят Стефан Илинов, който е пожизнен член на Международната асоциация за поезия, получил специалната награда на редакторският колектив на Националната Библиотека на Съединените Щати.

Когато прочетете тази книга вие ще се гордеете малко повече със своят народ а когато прочетете последната част от литературната поредица вие ще бъдете убедени в смисъла на нашето съществуване и шансът нашият народ да се превърне в достойна частица от бъдещето на цивилизацията, помагайки за нейното просъществуване и развитие!

**************
Текст от корицата на гърба към книгата:
Горещатата любов между австрийската принцеса Хелен и смелият български офицер Стойо Петков се задълбочава, достигайки неописуемо дълбоки чувства и преживявания.

В знак на безпределната си обич и признание към своя любим,

Хелен тайно ражда момиченце в един манастир...

Петков става първият генерал в новата независима история и се превръща в неофициалният обществен двигател и гарант за дълшгодишното благоденствие и национален стабилитет на страната. Вируса “Тангра-Вуте” е все още достатьчно силен за да погуби дори и генерала но той вече е успял чрез тайните клубове да съживи духът на Акамас - “мъдрецът воин” на любовта и красотата, довел преди хиляди години своят свещен народ на тази земя.

Появяват се външни сили, които със злато и коварство искат да открият тайните на Акамас но се натъкват на скритото и много добре организирано противодействие на клубното лоби, създадено от Петков.

Неговата красива дъщеря Стелана, посветена в тайните ще продължи успешно делото му, превръщайки се в основната причина за бъдещото освещаване и благословение на малката балканска земя.
Нещо ново и необичайно се ражда в нашата национална литература а може би и в световната. Това е любовната философия на С. Илинов!

“Тримоунт консултинг” Чикаго
Този труд е нещо много неочаквано и много нужно за духовното възкръсване на нацията ни. Дано да са останали хора, имащи нужда от възкръсване.

“Спирит супортинг” Монтреал
Нека да подкрепим и приветстваме титаничният труд и ужасяващо благородната идея на автора. Все още можем да ш направим.

“Интелект студио” Торонто
Stczonwriting© 2005 Тrakbooks
ISBN 954-91712-2-1
9789549 171228


Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.