Тайните на моя успех. Арнолд Шварценегер

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  27-6-2017
  •  178

ПРОДАДЕНА

Автор:Арнолд Шварценегер
Издателство:ЕТ "Генов-суперспорт"
Страници:239
Корици:Меки
Година:1993
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Отлично
ТАЙНИТЕ НА МОЯ УСПЕХ - АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР

СЪДЪРЖАНИЕ

1. Основните шест.......................................................стр.5
2. Да развием физиката на мистер Вселена....................стр.40
3. Да придобием мускулно тегло и масивност.................стр.57
4. Масивни ръце............................................................стр.74
5. Да изградим гръден кош като крепост.......................стр.99
6. Да създадем широк мускулест гръб.........................стр.126
7. Рамене като хандбални топки.................................стр.150
8. Да изградим крака като дъб...................................стр.171
9. Максимална мускулатура и определени очертания.....стр.188
10. Изкуството за показване на тялото........................Стр.203

Има милиони хора по света, които биха искали да бъдат по-мускулести и добре физически, но им липсва познание, за да съставят една ефективна тренировъчна програма. Те нямат и достъп до професионални салони и в много случаи не могат да си позволят цената за оборудване като щанги, гири и пейки за тренировки. За тази група от хора е предназначен този раздел.

Искам да ви уверя, че всеки може да развие внушителни мускули и да оформи своето тяло. Когато започнах да тренирам, аз бях слаб и висок. Много хора, които ме виждат сега, смятат, че съм роден с големи мускули или че съм ги наследил. Нищо не е по-далеч от истината от едно такова твърдение. Аз трябваше да работя много усърдно, за да достигна сегашната си форма на развитие. Вие никога не ще узнаете какъВ е вашият потенциал, ако не започнете да го търсите. Можете да изградите такива мускулни размери, каквито вашият ентусиазъм и желание позволяват за толкова Време, за колкото имате желание да работите упорито Върху то-Ва.

Начинът, по който Всяко упражнение Влияе Върху човешкото тяло. е забележително явление. Ще бъдете изумен от бързата трансформация на Вашето неразвито тяло 8 мускулеста, набраздена, атлетична физика. Здравото, силно и мускулесто тяло ще ви даде повече вяра.за да превъзмогнете напрежението на ежедневието и ще ви осигури щастие и успех в живота.

МЕТОД НА УПРАЖНЕНИЕТО

Докато има няколко метода на упражнения, пригодни за изграждане на мускулесто тяло. нищо не се равнява на тренировката с прогресивното съпротивление на гирите (или пружините).

Във Всеки случай. В първоначалния етап на тренировка вие може да изградите немалко мускули и да положите солидна основа за бъдещето със свободни упражнения навсякъде, по всяко Време без скъпа екипировка. Където и да се намирате, можете да се пригодите като В гимнастически салон само с няколко предмета от обзавеждането, които да употребите като тренировъчна екипировка.

Вие можете да напълнеете, да отслабнете или само да се упражнявате за добро здраве и Външност. Ако мечтаете за нещо повече от добро телосложение и искате да си изградите физика на "американец", то упражненията В този раздел ще ви насочат пра-вилно. Но ако действително желаете да изградите масивни мускули. трябва да градирате до тренировки с щанги. Повече за това по-нататък.

Тренировката за развитие на мускули може да се сравни с ходе нето на училище за подобряване развитието на ума. Вие не може да увеличите знанията си. ако стоите в един и същи клас години наред. Трябва да прогресирате от началния етап до по-горния. Свободни упражнения може да се прилагат като начален етап за изграждане на Вашето тяло. Ако желаете да достигнете пълния си Модерният начин на жиВот с всичките свои технологични подобрения направи ненужно напрегнатото физическо усилие. Но нуждите на човешкото тяло не са се изменили. Мускулите са предназначени да се използуват. Когато не се натоварват достатъчно, те се променят. Ако се използуват правилно и се упражняват специално. те стават по-големи и по-силни.

Като допълнение към по-доброто си мускулно развитие вие можете да разчитате на следната полза от регулярните упражнения:

1. Увеличаване на силовата издръжливост и координация.
2. Увеличаване на подвижността и свиваемостта на ставите.
3. Намаляване на болките, страданията, неподвижността и болезнеността.
4. Подобряване на състоянието и стойката.
5. Увеличаване на физическата ефективност: по-малко изразходване на енергия при извършване на физическа и умствена работа.
6. Подобряване на способността за разтоварване (отморяване) и редуциране на напрежението.
7. Намаляване на хроничната умора.
8. Подобряване на циркулацията и дейността на сърцето.
9. Предпазване от болести и страдания.
10. Предпазване от наранявания и по-бързо възстановяване.ко-гато има такова.

ВАШАТА ВЪЗРАСТ

Можете да изградите мускулите си независимо от вашата възраст. Дори мъже на 40 и 50 години могат да се променят. Все пак. всеки над 25-годишна възраст, преди да се заеме с някакъв вид спорт, включително тенис, хандбал и пр., има нужда от медицински преглед. По всяка вероятност лекарят ще даде индивидуално началото, ако съществува някакъв здравословен проблем. Вашият лекар ще вземе необходимите мерки за подобрение и той би могъл......

Категория › Спорт

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.