Стокознание. Панайот Ангелов Панайотов

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  14-2-2017
  •  218

ПРОДАДЕНА

Автор:Панайот Ангелов Панайотов
Издателство:ЛТУ - София
Страници:368
Корици:Меки
Година:2010
Броя:1
ISBN:9789543320752 Тегло (гр.): Формат: 165 / 235 Състояние: Мн. добро
Учебникът е написан по учебната програма на дисциплината „Стокознание” с код WW12-02 по ECTS, отнасяща се към блока задължителни учебни дисциплини: Фундаментална подготовка на широкопрофилната специалност 3.7.1. „Стопанско управление” в професионално направление: шифър 3.7. Администрация и управление, професионална квалификация: Стопански мениджър, за образователно-квалификационна степен: „бакалавър” от учебния план на специалността „Стопанско управление” на факултет „Стопанско управление” при Лесотехническия университет - София. Състои се от обща и специална част. В общата част са разгледани въпроси, отнасящи се до същността, определенията, класификацията, асортимента, номенклатурата, свойствата, качеството, стандартизацията и сертификацията на суровините, материалите, изделията и стоките. В специалната част са разгледани следните ресурси, суровини, материали и стокови групи: горски ресурси и дървесна суровина; обла дървесина: фасонирана дървесина; метални, силикатни, текстилни и синтетични полимерни материали; пресови слоестослепе-ни и композиционни дървесни материали; дървесни строителни елементи; дървесни строителни изделия и мебели; специални изделия от дървесина.

Учебникът е предназначен за студентите от специалността „Стопанско управление”, но може да се използва и от студентите по специалностите: „Инженерен дизайн”, „Технология на дървесината”, „Ландшафтна архитектура”, „Горско стопанство”, както и от специалисти, работещи в горската промишленост, строителството и търговията.
© проф. д-р инж. Панайот Ангелов Панайотов Стокознание

Рецензент: проф. д-р инж. Андрей Димитров Кавалов Редактор: инж. Добромир Стойков Предпечатна подготовка: инж. Магделина Божанкова Учебникът е одобрен от МОН Издателска къща при ЛТУ - София
ISBN: 978-954-332-075-2
София, 2010 г.

Категория:     Учебници за ВУЗ
Издателство:     ЛТУ - София
Година:     2010
Cтраници:     368
Забележка:     Здраво книжно тяло, без забележки в текста.
Налични бройки:     1
Език:     Български
Град на издаване:     София
Корици:     меки
ISBN:     9789543320752
Размери:      165/235/0 мм
Ключови думи:      информация за стоки
Категория › Учебници за ВУЗ

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.