Регионална икономика. Колектив

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  13-2-2017
  •  146

ПРОДАДЕНА

Автор:Колектив
Издателство:Наука и изкуство
Страници:341
Корици:Твърди
Година:1980
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 150 / 220 Състояние: Мн. добро
При написването на учебника са използувани най-новите достижения в тази облает и преди всичко резултатите и богатият опит от регионалните икономически изследвания в СССР и другите социалистически страни.

Материалът е разработен в съответствие с учебната програма по регионална икономика и има за цел да даде необходимите познания за същността на регионалната икономика като наука, нейните теоретични основи, методите на регионалния анализ и главните направления в регионалното развитие на производителните сили. Във връзка с партийните и държавните документи и решения са включени и редица нови моменти, свързани с териториалното и селищно устройство на HP България, изграждането на селищните системи, икономически проблеми на природоползуването и опазването на природната среда. Учебникът е предназначен за студентите от икономическите ВУЗ в страната, изучаващи дисциплината Регионална икономика във всички форми на обучение, но може да се ползува и от по-широк кры специалисти — икономисти, икономгеографн, демографи, архитекти и други.
Авторски колектив: Славчо Йорданов Славев, Христо Маринов Илиев, Митко Стоев Генешки, Кръстьо Ниной Кръстев, Христо Нейков Каракашев, Петър Иванов Станев, 1980 г.

Категория:     Учебници за ВУЗ
Издателство:     Наука и изкуство
Година:     1980
Cтраници:     341
Забележка:     Здраво книжно тяло, много внимателно ползвана книга.
Налични бройки:     1
Език:     Български
Град на издаване:     София
Корици:     твърди
Размери:      150/220/0 мм
Ключови думи:      икономическа литература
Категория › Учебници за ВУЗ

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.