Мозъци. Робин Кук

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  15-10-2016
  •  336

Автор:Робин Кук
Издателство:Коала
Страници:350
Корици:Меки
Година:2000
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
Д-р Робин Кук е всепризнат майстор на трилъра — редом с Шелдън, Хейли, Лъдлъм, Крайтън. Автор е на двайсет бестселъра, които ускоряват пулса на милиони читатели по цял свят. Пет от романите му са филмирани, а още три са основа на ТВ-сериали с изключителен успех. Д-р Кук е завършил медицина в Колумбийския университет и е специализирал в Харвард. Живее и работи във Флорида, САЩ.

Мартин Филипс и Дениз Сангър са талантливи лекари, чийто житейски просперитет изглежда непоклатим: работа в престижна клиника, научни открития, взаимност на чувствата помежду им.

И тъкмо когато всичко е потръгнало така добре — връхлита подозрението. И страхът. Нещо нередно, нещо необяснимо и ужасно се таи в студените, мрачни подземия на научния център. Изчезват пациенти — все хубави, млади момичета, всички с еднаква, необяснима склонност към внезапна загуба на разум и шокиращо сексуално поведение, което иначе не им е присъщо.

Кой съчинява зловещия сценарий? И докъде се простира паяжината? И двамата излагат кариерата, а и живота си на Смъртен риск, когато проникват в светая светих на една медицина, свалила хуманната си маска — свят, обезумял от технологична мощ и алчна страст за повече… мозъци.

Категория:     Ужаси
Издателство:     Коала
Година:     2000
Cтраници:     350
Забележка:     Здраво книжно тяло, много внимателно прочетена книга.
Налични бройки:     1
Език:     Български
Град на издаване:     София
Корици:     меки
Размери:      130/200/0 мм
Ключови думи:      книги за ужаси, кошмари, хорор, книги на Кук, страх
Категория › Ужаси

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.