Писмото - диалог на чувствата. Йордан Ватев

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  13-10-2016
  •  192

Автор:Йордан Ватев
Издателство:Хелиопол
Страници:47
Корици:Меки
Година:1991
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Добро
Авторът, познат на българския читател като преводач на "Книги на мъртвите на древните египтяни", е изнесъл стотици лекции и страната пред различна аудитория. Това обяснява и специфичния стил на изложение, характерен за настоящото издание, което носи в себе си атмосферата на непринуден диалог, присъща за неговите лекции.
Книгата представлява интерес за ученици, студенти, журналисти и всички, които желаят да навлязат в царството на епистоларната комуникация.
© Йордан Ватев 1991 c/o Jusautor, Sofia

ВАШИЯТ ШАНС

"Любовно писмо от Швеция, на пощенската марка Стриндберг".

Елиас Канети

Книгата, която е пред вас, няма претенцията да бъде ръководство по писане на писма. Тя е опит де се надзърне в бездната на словесното общуване, в този неповторим свят на човешката близост, светът на очакването, на тишината зад думите, толкова различен от телефона и личните срещи. Вълненията и радостта, трепетът и мечтите, оставили следи върху хартията, правят човека да бъде по-малко самотен, повече устремен към живота, към творчеството. Чарът на едно писмо, деликатността на чувствата, откровеността на мислите, докосването до ценностите, преминаването на границите на разстоянията и времето носят смисъла на едно от най-големите удоволствия на света - истината, че не сме забравени. Прочетете тези страници като свободно отношение към един опит. Не губете нито за миг вашата индивидуалност, вашия усет към нещата, вашия вкус към избора на плика, на марките, следете логиката на сърцето. Бих се радвал, ако моите мисли събудят у вас желанието да пишете, да се издигнете над събитията, да зарадвате един човек! Не забравяйте - писмото е откровение, пътуване към други светове. Тръгвайте! Не се колебайте! Очаква ви любов!
Йордан ВАТЕВ

Категория:     Кратки форми
Издателство:     Хелиопол
Година:     1991
Cтраници:     47
Забележка:     Здраво книжно тяло, без забележки в текста.
Налични бройки:     1
Език:     Български
Град на издаване:     София
Корици:     меки
Размери:      130/200/0 мм
Ключови думи:      хора, езици, писмо
Категория › Кратки форми

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.