Оливия Джаулс и развинтеното въображение. Хелън Филдинг

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  30-5-2016
  •  313

Автор:Хелън Филдинг
Издателство:Колибри
Страници:288
Корици:Меки
Година:2004
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Добро
Запознайте се с Оливия Джаулс -безстрашна, ослепителна и независима журналистка на свободна практика, новата героиня на 21 век, представена от Хелън Филдинг, създателка на неподражаемата Бриджет Джоунс. Лишена от задръжки, подобно на предшественичката си Бриджет, Оливия, без дори да се замисли, се хвърля в ръкопашен бой със световния тероризъм, след като си внушава по време на безобиден купон, че очарователният, богат и влиятелен Пиер Ферамо е самият Осама бен Ладен, комуто са скъсили краката с двайсет сантиметра. Подозренията я понасят по света от жаркия Маями през напудрения свят на Холивуд до пустините на Арабия, въоръжена с бабината си игла за шапки, острия си ум и един много специален сутиен.

Дали подозренията на Оливия са поне донякога основателни, или са само плод на развинтеното й въображение? Хелън Филдинг ще даде отговор по свойствения си крайно забавен и остроумен начин, превръщайки Оливия Джаулс в една още по-щура и неуправляема Бриджет Джоунс.

Категория:     Чиклит
Издателство:     Колибри
Година:     2004
Cтраници:     288
Забележка:     Здраво книжно тяло, много внимателно прочетена книга.
Налични бройки:     1
Език:     Български
Град на издаване:     София
Корици:     меки
Размери:      130/200/0 мм
Ключови думи:      любовни романи, любовни истории, любовни книги, любов, изневяра, страст, любовни връзки, еротична любов
Категория › Художествена лит

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.