Математика. Част 1

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  7-12-2013
  •  277

ПРОДАДЕНА

Автор:Николай Божинов, Миряна Христова
Издателство:УИ "Стопанство"
Страници:346
Корици:Меки
Година:2003
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 165 / 235 Състояние: Отлично
НЕ Е НАЛИЧНА!
Учебникът е предназначен за студентите от УНСС и е съобразен с учебните програми, както на общия курс по Математика за всички специалности в УНСС, така и с по - широките програми за дисциплините Алгебра и Геометрия, Математически анализ и Диференциални уравнения за специалност Информатика в УНСС.
Освен общотеоретичния материал по математика в учебника са включени и глави, посветени на някои основни математически модели в икономиката. Тяхната цел е да ориентират читателя в многобройните математически методи, прилагани в икономиката, чиито изучаване би било предмет на отделни специални курсове. Главите, обхващащи материала на общия курс по математика за всички специалности в УНСС са снабдени с достатъчен брой примери и задачи, които са полезни и за самостоятелна работа на студентите.
Учебникът може да се използва успешно и от студентите в останалите икономически университети в страната, както и във факултетите с икономическа насоченост в другите университети, а също и от студентите, изучаващи специалност Информатика в другите университети от страната, за дисциплините Алгебра и Геометрия, Математически анализ и Диференциални уравнения.
Категория › Учебници за ВУЗ

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.