Да отгледаме деца - духовни шампиони

  • 2 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  19-2-2014
  •  606

Автор:Джордж Барна
Издателство:Мемра
Страници:126
Корици:Меки
Година:2004
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 145 / 200 Състояние: Отлично

Защо децата трябва да бъдат приоритет № 1. 

Основавайки се на действително проучване извършено сред деца, родители и църкви, Джордж Барна споделя своите открития относно важността на служението към деца и какво е необходимо, за да помогнем те да бъдат трансформирани за Христос. Той не само обяснява защо служението към младите хора може да се окаже най-стратегическата дейност на църквата, но също така дава насока за това от какво всъщност се нуждаят децата, за да станат духовни шампиони, как родителите могат да осигурят нужното въпитание и каква точно е ролята на църквата в целия този процес на развитие.

Ако желаеш да си носител на промяна, прочети тази книга и открий как можеш да направиш печелившата инвестиция за Божието царство. Независимо дали имаш малко дете, или помощник в детско или младежко сдружение, пастор или някой, който просто иска да разбере как да служи с максимална ефективност, книга "Да отгледаме деца - духовни шампиони".

Повечето хора, които са се доверили на Исус и са Го приели за свой Господ и Спасител, са направили това преди 15 г. Позовавайки се на тези факти, Джордж Барна ни кани да влезем в най-великото жетвено поле на всички времена.

Джордж Барна е основател и директор на Барна Груп - фирма за проучвания и маркетинг със седалище във Вентура Калифорния. Крайната цел е да послужи като катализатор за духовна трансформация.
До момента Барна е написал повече от 35 книги, между които бестселърите "Да отгледаме деца - духовни шампиони", "Жабата и чайника", "Второто пришествие на Църквата", и "Силата на видението". Няколко от тях са отличени с международни награди. Той е автор на много статии и е публикувал множество доклади на теми, свързани с вяра и стил на живот. Резултатите от неговите проучвания често пъти се цитират от медиите като авторитетен източник.
Той живее в Южна Калифорния със съпругата си Нанси и двете им дъщери (Саманта и Корбан). Барна обича да прекарва време със семейството си, да чете, да пише, да играе баскетбол, да свири на китара, да си почива на плажа и да посещава книжарници
Категория › За родители

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.