"Топ книги" ЕООД

Добре дошли в Online Книжарница за Антикварни книги, изчерпани заглавия на книжния пазар с конкурентни цени в интернет и някой нови заглавия с отстъпки от номиналната стойност до 50%. Вашият сайт за книги!

"Топ книги" ЕООД" ЕИК 204603599, гр. София. 
Офис, Клек-шоп и витрина ул. "Патриарх Евтимий" № 38
Електронна поща за връзка: toivosf@gmail.com
Телефон: 0886454968
Изброените домейни са неразделна част от фирмата: 
https://books-bg.net
https://topknigi.bg 
https://knizhnaborsa.com
Ако желаете опростена фактура, опишете необходимите данни, за да Ви бъде издадена при получаване с касовата бележка.
Предлагам над 26 000 различни заглавия и всякаква тематика, очаквайте нови заглавия всеки ден.

Защита на Вашите лични данни GDPR:
Вашите лични данни - 
* Имена на получател и телефон служат: единствено и само с цел комуникация за коректно получаване на пратката към нашият сайт и куриерската фирма избрана по Ваш избор, товарителниците се подготвят през фирмения ни профил в https://bazar.bg с цел - използване на 10% отстъпка от куриерската фирма за клиента.
Информацията за направените доставки е криптирана с данните на профила и е достъпна в декриптиран вид единствено от влязъл в съответния профил потребител.
* Имейла от Вашата регистрация служи за комуникация и даване на информация относно поръчките Ви, не се предоставя на трети лица.
* IP адреса се използва за блокиране на некоректни клиенти и не се предоставя на трети лица.
* Не използваме Оnline плащания с дебитни или кредитни карти, възможно е само  PayPal системата - при предварително изчислени такси (стойност на книгата, транспорт, транзакция и опаковка).

Предлагаме антикварни книги за Вас скъпи клиенти - ГОЛЯМО разнообразие от категории на на най-добри цени и в приличен вид.

Стремим се да предлагаме богат избор на редки и ценни издания, книги с автографи, детски книги, техническа литература, медицинска и здравна тематика, книги с практическа и художествена стойност...

Цените на книгите са най-ниски в мрежата към момента на публикуването им в сайта https://books-bg.net

Работим за Вас денононощно 24/7/365 - имейл: toivosf@gmail.com или в началната страница може да използвате бутона "Съобщение / Запитване (без регистрация) за всеки клиент посетил сайта.

Сайтове за антикварни книги, антикварни книги онлайн, антикварни книжарници, продажба на книги втора ръка, евтини книги втора ръка

Books-BG.net e защитен сайт с: Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS) е протокол за защитена комуникация в компютърна мрежа, широко разпространена в Интернет. Технически HTTPS не е самостоятелен протокол, а резултат от поставянето на протокола за пренос на хипертекст (HTTP) върху SSL/TLS протокол и по този начин защитава стандартната HTTP връзка. Основната цел на тази комбинация е да се осигури защитена връзка и сигурност при преноса на данни между интернет потребителите...
https://bg.wikipedia.org/wiki/HTTPS

Нашият сайт Books-BG.net, предлага удобство и сигурност за Вашата покупка с право на преглед в куриерската фирма.

Получавате книгата от предложената снимка, т.е. продукта отговаря на Вашата поръчка!

Ежедневно се публикуват нови заглавия и стъпка по стъпка достигаме по-близо до Вас, за да останете доволни от нашата дейност.

При покупка, получавате мейл с потвърждение за завършена поръчка, след това следва потвържение за наличност на книгата(те) или отказ за изпълнение поради лисващо заглавие към момента по телефона или имейл.

Срок на изпълнение до 2 (два) работни дни, моля - редовно проверявайте мейл пощата със статуса на поръчка или очаквайте обаждане по телефона.

Очакваме Ви!     
https://knigodom.com

Aдминистратор
ключови думи за търсене на книги: антикварни книги, стари книги, книга, книги, книжарница, стари книги, употребявани книги, нови книги, прочетени книги, книжен пазар, книги от toivo, книги с отстъпка, запазени стари книги, книжен базар, knijen pazarкниги втора ръка, книги втора употреба, топ книги, top knigi