Аз ремонтирам Шкода. Хорст Илинг

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  31-5-2019
  •  166

Автор:Хорст Илинг
Издателство:Техника
Страници:326
Корици:Меки
Година:1990
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 145 / 210 Състояние: Мн. добро
Аз ремонтирам Шкода: Практическо ръководство - Хорст Илинг

Здраво книжно тяло, без забележки в текста. Включва цветна схема на електрическата уредба (обикновено липсва).

Нарастващият брой лични автомобили, който е показател за постоянно подобряващото се материално и културно равнище на народа, изисква да се подобри поддържането на тези сложни технически изделия. Капацитетът на сервизите обаче е ограничен и те не бива да поемат всички ремонтни операции. Затова технически издържаната ремонтна дейност на собствениците на леки автомобили ще запази своето значение и занапред.

Целта на тази книга е да под-noMot не читателите при извършване на различни ремонтни дейности. Собствениците на автомобили Шкода трябва да опознаят по-добре автомобила си, за да могат чрез компетентно поддържане и обслужване да предотвратяват неизправностите, да улесняват работата на сервизните работници, когато прибягват до помощта на автосервиз. Освен това чрез тази книга читателят ще получи възможност да извършва сам и компетентно определени дейности така, че да не застрашава своята безопасност и безопасността на другите участници в движението.

Обясненията за ремонтите се отнасят главно до моделите 105 и 120, но поради подобие в някои възли тази книга може да бъде полезна за много ремонтни операции при по-старите модели Шкода.

***
Книгата е превод от първото издание в ГДР. В нея автора, известен автомобилен специалист, дава съвети за почти всички ремонтни дейности по автомобилите Шкода 105/120. Описанията на операциите по ремонта и поддържането са специално съобразени с обстоятелството, че няма да се извършват в сервизни условия и от квалифицирани работници. Дадени са измененията, предприети от производителя от началото на производството през 1977 г.. а в специално приложение от преводача са описани и всички последни изменения и подобрения, въведени от 1984 г. насам.

Книгата е предназначена за собствениците на Шкода 105,120 и за всички, които проявяват интерес към тези автомобили.

Хорст Илинг

1-Аз-ремонтирам-Шкода


Категория › Автомобили

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.