Тя и той

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  9-5-2019
  •  125

Автор:Марк Леви
Издателство:Колибри
Страници:304
Корици:Меки
Година:2018
Броя:1
ISBN:9786190201601 Тегло (гр.): Формат: 145 / 200 Състояние: Отлично
Тя и той - Марк Леви

Френският писател Марк Леви (р. 1963 г.) е автор на 16 романа, преведени на 50 езика и продадени в над 30 милиона екземпляра в цял свят. Немалко от произведенията му са преведени и на български. Сред тях са "Втори шанс", "Чувство, по-силно от страха" и,Друга представа за щастието", издадени от ИК "Колибри". Прекрасен разказвач, майстор на съспенса и изненадата, Марк Леви е изключително популярен в своята страна и извън нея. "Тя и той" излиза през 2015 г.

Събира ги сайт за запознанства. Не стават любовници, а приятели. И смятат да останат само приятели... Тя е актриса. Той - писател. Тя се казва Мия. Той - Пол. Тя е англичанка. Той - американец. Тя се крие в Монмартр. Той живее в квартал "Льо Маре". Тя има много успехи. Той - не чак толкова. Тя дори е звезда. Но той не го знае. Тя се чувства самотна. Той -също. Той я разсмива. Тя е правила ред необмислени постъпки. Затова смята, че не трябва да се влюбва. Топ - също. В този роман отново се срещаме с героите от "Ами ако това беше истина". Марк Леви ни въвлича в неустоима и напълно непредвидима любовна история. "Тя и той" бележи голямото завръщане на френския писател към комедията.

В този роман отново откриваме любовта... Любовта, която ни кара да страдаме, но и която ни стопля сърцето. Нали знаете, онази, заради която можем да плачем с часове под одеялото, питайки се как ще се оправим, какво да направим, че да не рухнем? Но и тази, която е като балсам за душата, дава ни желание да живеем, да изкрещим, че обичаме някого повече от всичко на света! Това е роман, изпълнен с нежност, хумор, радост, емоция, която, признавам, ми е трудно да опиша. За мен това беше прекрасно приключение - имах чувството, че съм го предприел със стари приятели, с които бях изгубил връзка от години...

Здраво книжно тяло, без забележки в текста.

1-Тя-и-той
Категория › Чиклит

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.