Наука за лицеизраза

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  10-11-2018
  •  171

Автор:Луи Куне
Издателство:Сириус 4
Страници:88
Корици:Меки
Година:1994
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Добро
Увод
Науката за лицеизраза е диагноза на новата лечебна наука. Само който е усвоил добре основните принципи на последната, може да има ясен поглед върху новия начин на преглеждане. Затова съветвам всеки, който желае за изучи науката за лицеизраза, преди всичко да провери, дали е проникнал в същината на новата лечебна наука.

Тук излагам накратко основните й начала, чието усвояване е наложително. Подробности читателят ще намери в съчинението ми "Нова лечебна наука"*

1. Има само една причина на болестите, при все че те се проявяват в различни форми и степени. Наследствеността, възрастта, занятието, жилището, храната, климатът и останалите условия на живота определят мястото и външната проява на болестта.

2. Болестта е последица от натрупване на чужди (замърсяващи) вещества в тялото. Последните се отлагат първо в околността на изходите в корема и оттам се разпростират към останалите части на тялото, главно към шията и главата. Чуждите (болестопричиняващите) вещества изменят формите на тялото. По тия изменения можем да съдим за степента и естеството на болестта. На това почива науката за лицеизраза. Който отрича отлагането на чужди вещества в тялото, не може да не оспори истинността на науката за лицеизраза. Безспорна истина е, обаче, че от външните промени на тялото действително може да се познае състоянието на тялото и именно в това се крие най-силното доказателство за истинността на учението ми за болестите.

*"Нова лечебна наука" — учение за единния произход на болестите и тяхното безоперационно и безлекарствено лекуване. Издание на Ив. Коюмджиев и С-ие.

Забележка: Здраво книжно тяло, без подчертавания в текста. Следи от намокряне с вода.

бз. н

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.