Системи за комбиниране в Тото 2

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  13-10-2018
  •  389

ПРОДАДЕНА

Автор:Колектив
Издателство:Еликом
Страници:1990
Корици:Меки
Година:103
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ,
Играта „6 от 49“ е най-масово практикуваната игра от тотализаторите в света. Тя доби голяма популярност и сред участниците на Българския спортен тотализатор. Всеки тираж постъпват и се обработват над шест милиона комбинации. Непрекъснато нараства броя на участниците, които предпочитат да играят със системи и ползуват съкратено записване.

Участието със системи улеснява участниците. То пести време и увеличава шанса за печалба. То обаче изисква всеки участник или колектив от участници, да е запознат с предназначението на системите, условията, при които се осигуряват печалби, попълването на фиша за съкратено записване и определянето на печалбите при три или повече улучени числа. За всичко това ще намерите пояснения в книжката.

В предлаганото издание са включени всички публикувани досега системи и е запазена поредната им номерация. За разлика от предишните издания, при системите не са означени сумите за внасяне. Те следва да се определят като се умножи установения размер на залога по броя на комбинациите.

Наред с малките, подходящи за индивцдуално участие, са поместени и системи с по-голям брой комбинации. Големите системи са предназначени за колективни игри при участие с малки вноски и спазване разпоредбите за ограничаване участието на едно лице с големи суми.

Българският спортен тотализатор се надява, че с това ново помагало ще задоволи до голяма степен потребностите на участниците в тиражите на Тото 2 за единично участие и колективни игри.

Любители на спорта! С редовното си участие в седмичните тиражи на Българския спортен тотализатор вие давате своя принос и съдействувате за изграждането на нови физкултурни съоражения, за разгръщане на масова физкултура, спорт и туризъм и за постигане на високо спортно майсторство. Успехите на родния спорт и туризъм са и ваши.успехи.

Запомнете! Големите системи са предназначени само за колективно, а не за единично учстне.

Използувайте колективните игри за масово участие с малки суми.

Български спортен тотализатор

бз. Системи за комбиниране в Тото 2

Категория › Спорт

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.