Фараон. Карен Есекс

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  30-5-2018
  •  248

ПРОДАДЕНА

Автор:Карен Есекс
Издателство:Бард
Страници:382
Корици:Меки
Година:2004
Броя:1
ISBN:789545855467 Тегло (гр.): Формат: 150 / 205 Състояние: Мн. Добро
Фараон: Най-прочутата жена за всички времена! Карен Есекс

„Клеопатра“ получи признанието на читателите заради проникновения си исторически поглед и пламенен разказ за една бурна епоха.

Разказът продължава в забележителната сага „Фараон“ - зашеметяваща кулминация, в която най-прочутата жена на Древния свят открива любовта в лицето на Марк Антоний - легендарния римски генерал - и посреща трагичната си съдба.

После по пътя на жестоката си мисия, която неизбежно ще я превърне в Царица на царете и Фараон на Двете Земи на Египет, Клеопатра става съюзник - и любовница - на най-могъщите и властни мъже на Рим. Ражда дете от Юлий Цезар, единствения син, който той ще има. След убийството на Цезар тя рискува и бяга в Рим, за да се присъедини към Антоний - смел воин, който й отдава сърцето си и я прави партньор в своите световни амбиции. Докато Рим е раздиран от жестоки вътрешни борби, двамата предизвикват наследника на Цезар, Октавиан, да започне отчаяна борба по суша и море за властта над империите.

Ала за тази жена, която не се колебае да даде израз на своята сексуална страст и все пак проявява изключителна преданост към четирите си деца, заклела се да облагороди трона на Египет с гордата кръв на македонския цар, повела война срещу собствените си роднини с римската армия под командването на римски диктатор, съдбата няма да бъде благоразположена.
ISBN 954-585-546-0
789545855467

о1ф

Категория › Исторически романи

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.