Особености на мъжкия лов

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  3-5-2018
  •  185

Автор:Скот Мебъс
Издателство:Кръгозор
Страници:328
Корици:Меки
Година:2005
Броя:1
ISBN:9547711067 Тегло (гр.): Формат: 145 / 205 Състояние: Мн. Добро
Особености на мъжкия лов. Скот Мебъс. Роман от класата на "Ега ти животът".

Особености на мъжкия лов
"Аз съм Дейвид и работя в телевизията. Продуцирам предаване, насочено към четиригодишни хлапета. Аз и без това съм на техния акъл. С часове мога да съзерцавам ръцете си. Убеден съм, че балоните с вода са единственият начин да кажеш на някого, че го обичаш. А освен това хич ме няма с истинските имена на мадамите и винаги им измислям някакъв прякор...

Душеядката

Един ден се събудих, погледнах я и установих нещо. Бях нещастен. Обичах я, до ден днешен не съм я преболедувал, но бях нещастен. Затова предприех най-трудното и най-смелото нещо, което съм правил някога. След един месец скъсах с нея с имейл. Добре, де, в някои отношения съм леке. Но се опитвам да се оправя.
Не бе възможно Душеядката да е единствената любов в живота ми...

Излизам на лов...

Сопраното

Сопраното не чува и дума от разговора, ако няма някаква връзка с нея. Което е малко смешно. Така де, готина е, но чак пък толкова...

И тогава се появи Богинята.

Бях престанал да слушам Джим, защото някъде между "секса" и "нещо сериозно" ме хипнотизира една богиня. Кестенява коса, екзотични черти, дребен кокал, лукава усмивка, остър поглед - беше страхотна, по дяволите..."

Тази книга е за вас, мъже -
защото готините мацки си падат по мъже, които четат! 
И за вас, жени -
в името на личната ви безопасност изучете особеностите на мъжкия лов!


Скот Мебъс е писател, сценарист, автор на текстове за песни, хуморист, комик и музикален продуцент. Автор е на рок мюзикъла "Тагтзб". Бил е продуцент в МТУ УН 1 и 018СОуегу СРаппе!. Първите опити в писането прави едва на 13 години с комедия. "Особености на мъжкия лов" е първата му книга и тя го нарежда до Ник Хорнби. Тридесетгодишният писател живее в Манхатън. Все още е неженен!

о1о


Категория › Чиклит

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.