Тайната на Марша Мелоу

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  1-5-2018
  •  208

Автор:Мария Бюмон
Издателство:Кръгозор
Страници:288
Корици:Меки
Година:2005
Броя:1
ISBN:978954711112 Тегло (гр.): Формат: 140 / 200 Състояние: Мн. Добро
Тайната на Марша Мелоу. Мария Бюмон

КОЯ Е МАРША МЕЛОУ?
Това е въпросът, който вълнува половината Лондон, настървява журналистите от таблоидите да се втурнат по петите й и изправя на нокти консервативната майка на Лили.

Все още никой не подозира, че това е самата Лили.

Тя е написала мръсна книга и сега трябва да излезе на чисто.

"...закъсняваше за работа. Докато спринтираше през станцията на метрото и по платформата в отчаян опит да се класира за затварящата вратите си мотриса, усети как по бедрото и запълзя влага.

Нямах представа накъде отива това (сюжетът, не влагата), но въпреки това продължих.

И така нататък. Триста петдесет и седем страници яко чукане. Направо не вярвах на себе си - как можах да пиша за такива неща? Беше много чиклит, така си мисля: самотно момиче в големия град търси любов... и я намира... многократно.

Не, не се майтапя. Написала съм книга, която "съчетава свежо момичешко остроумие с потен нагорещяващ таза еротизъм" (Космополитън), "покварява чиклита с бляскав шот от първичен як секс" (Таим Аут) и "отвращава читателя до дъното на душата му" (Дейли Телеграф).
Но не казвайте на майка ми. Това е тайна. Защото тази жена е толкова властна пуританка, че дори не съм й казала, че пуша."
Това не са единствените тайни, които Лили крие. А освен нейните, тя открива, че всички хора в живота й си имат своите малки или ...големи тайни: родителите, сестра й, приятелите и шефът й, когото тя щеше да мрази, ако не беше толкова вбесяващо готин...

Чиклит от нобо поколение - пародия на чиклита!

о1.т
Категория › Чиклит

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.