Как да откажа цигарите

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  31-8-2017
  •  192

ПРОДАДЕНА

Автор:Джилиан Райли
Издателство:Емас
Страници:196
Корици:Меки
Година:1998
Броя:1
ISBN: Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Добро
Предговор
Как да откажа цигарите предлага техника, коренно различна от всички, на които съм попадал в тази област. Тя прилага традиционната познавателна психология новаторски и има забележителни постижения по отношение броя на отказалите се успешно от пушенето.

Джилиан Райли споделя опита, придобит през десетте години, през които интензивно се занимава с консултиране на пушачи; работила е с тях не само в началния стадий на опита им да спрат, но и много месеци впоследствие. Авторката Ъредлага предизвикателна и комплексна информация, напълно разбираема за широката публика, привежда примери от множество случаи в практиката си и се базира на богат изследователски материал.

Горещо препоръчвам изследователите в сферата на пристрастяването да се запознаят с предлаганите тук техники, защото - според мен - те хвърлят нова и ори-гинална светлина върху този проблем и, което е най-интригуващото, приложими са и при най-различни видове пристрастяване.

Подходът на Джилиан Райли заслужава вниманието на най-широк кръг читатели. Той ще помогне на милиони пушачи да спрат да пушат; ще намали чувствително броя на дихателните, сърдечните и злокачествените заболявания, както ще доведе и до значително материално състояние на индивидите и корпорациите и на и без това претоварената здравна система.

Доктор Рой Ескапа, клиничен психолог

Система за дълготраен отказ от пушенето. Да спреш да пушиш не е трудно - трудно е да не започнеш пак. Статистиката сочи, че 80% от хората, преустановили пушенето, започват отново в рамките на една година. И така основният проблем е как да спрем завинаги.
Авторката на настоящата книга дава отговор именно на този въпрос. И то не само на теория. 75% от бившите пушачи - участници в нейния курс, преодоляват тази критична граница. Без тактики за отвличане и заместителни терапии вие ще се научите да овладявате желанието за пушене и да избягвате страничните ефекти. Като при това нито ще напълнеете, нито ще изпаднете в депресия.

Забележка: Здраво книжно тяло, без подчертавания в текста. Позахабени корици. Безплатна доставка над 50.00 лв.


Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.