Всичко, което трябва да знам, съм научил в детската градина

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  31-8-2017
  •  175

ПРОДАДЕНА

Автор:Робърт Фулам
Издателство:Прозорец
Страници:160
Корици:Меки
Година:6.г.
Броя:1
ISBN:954-8079-90-9 Тегло (гр.): Формат: 140 / 205 Състояние: Добро
Робърт Фулам е роден през 1937 г. в Уейко, Тек-сас. Притежава няколко академични степени, но както сам казва, " те не са толкова важни в сравнение с познанията, които съм натрупал сам ".

Докато учи в колежа и в университета, Фулам работи като певец-каубой в туристически ранчо в Тексас, Колорадо и Монтана и участва в местни родеота. Работи също като търговски пътник на IBM, барман и учител по фолкмузика. Свири на китара, бас и мандочело. Той е талантлив художник, направил няколко успешни изложби. През последните двайсет години преподава рисуване и живопис в училището Лейксайд в Сиатъл.

Фулам два пъти е обиколил света, живял е известно време в Тайланд, Гърция, Япония (в зен-будистки манастир) и Франция. Понастоящем живее на яхта в Сиатъл и прекарва свободното си време в плаване.

Най-красивите истински истории за любовта, благодарността, добродетелите, общуването и щастието.

Всеки ден, всеки миг от живота е изпълнен с особен смисъл и носи удоволетворение, когато е изживян пълноценно, когато нищо не е пропуснато и не е оставено да се изплъзне незабелязано. Щастието е изкуство. Умението да се живее също е изкуство -изкуството да бъдеш благодарен за всичко, което ти се случва.
"От тези текстове струи хармония, която ви изпълва с благодарност и воля
живот.

"Книгите на Робърт Фулам са събитие в моя живот - помагат ми да се чувствам добре, дават ми жизнени сили и ме изпълват с позитивни очаквания."

Шърли Маклейн

Забележка: Здраво книжно тяло, много внимателно прочетена книга. Безплатна доставка над 50.00 лв.


Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.