Дяволът носи Прада

  • 1 0
  • (Rated 5 Stars)
  •  30-6-2017
  •  352

ПРОДАДЕНА

Автор:Лорън Уайзбъргър
Издателство:Intense
Страници:397
Корици:Меки
Година:2006
Броя:1
ISBN:9789547830523 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
***
Лорън Уайзбъргър е родена през 1977 г. в Ню Йорк. Завършва университета Корнъл. Работи известно време като асистентка на редактор в модно списание и впечатленията си от този период описва в дебютната си книга, превърнала се веднага в бестселър - Дяволът носи Прада. Вторият й роман Нюйоркски светски хроники също печели с остроумието и иронията си.

***
Амбициозно момиче намира първата си работа в модно списание, в което властва чудовищна жена шеф. Сюжетът е разгърнат със завладяващ динамизъм.

Работата се оказва кошмар благодарение на Миранда Пристли, редактора, чието име всички произнасят със страх и трепет! И има защо...

Анди попада там, където господстват Прада, Армани и Версаче, а негови обитатели са невероятно стройни, убийствено стилни жени и красиви мъже.

Светът на блясъка и на очарованието за младата Андреа е вгорчен от ужаса на усилието - ежедневно да угодиш на капризите на тиранична персона, която знае цената на успеха, и настойчиво изисква от другите пълно себеотдаване, много често граничещо с унижение.

Въпросите - да продадеш ли душата си заради работа, за която мечтаят мнозина и какви са последствията от компромисите, звучат на фона на събития, които се случват в Ню Йорк - град, който Лорън Уайзбъргър познава и обича. Писателката знае предимствата да си млад и решен да се реализираш в мегаполиса и със страст проследява пътя към „готините, богатите, известните“.

Продавате ли душата си за работа, за която милиони момичета биха дали живота си?

Забележка*, Здраво книжно тяло, Много внимателно прочетена книга, почти не личи.
Категория › Чиклит

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.