Точното време. Книга 2. Здравето в хармония с природните и лунните ритми. Томас Попе, Йохана Паунгер

  • 0 0
  • (Rated 0 Stars)
  •  20-11-2016
  •  283

ПРОДАДЕНА

Автор:Томас Попе, Йохана Паунгер
Издателство:Кибеа
Страници:426
Корици:Меки
Година:2007
Броя:1
ISBN:9789544744298 Тегло (гр.): Формат: 130 / 200 Състояние: Мн. добро
Как да прилагаме Лунния календар във всекидневния живот.

Серия Знание. Нещо повече от нощно светило: Луната дава положителна сила
Всяко нещо си има подходящ момент, или както се казва в поговорката "Всичко с времето си". Само че - кой определя кога е настъпил този момент?
Ритмите и фазите на Луната са познати и следвани хилядолетия наред. Авторите Паунгер и Попе възкресяват дребното познание за ролята на Луната. Как да се възползваме от циклите на Луната в своето всекидневие - авторите на този практически наръчник ни дават съвети и идеи за здравето, храненето и личното стопанство - двора, градината, нивата, къщата.

За книгата

Не е тайна, че Луната влияе върху човека и природата - прилив и отлив, сомнабулизъм и други феномени са ясни доказателства за нейната огромна, тайнстбена сила. Как може да се оползотбори тази сила смислено и в хармония с природата - това е темата на авторите в тази интригуваща книга, основана върху хилядолетна мъдрост и точните наблюдения на много поколения. Йохана Паунгер е израсла с устно предаденото знание на нейния дядо за значението на лунните цикли за живота на земята. в сътрудничество с Томас Попе тя издава в книга своите смайващи наблюдения и преживявания, свързани с фазите на Луната. Здравето, храненето, градината, селското стопанство, домакинството - във всички области на нашия всекидневен (и нощен) живот Луната играе решаваща роля.
"Точното време" е ценно ръководство за използването на пълнолунието, новолунието и другите феномени на лунния календар във всекидневието с цялостно обяснение на връзката мужду Луната и Човека.

За авторите

Йохана Паунгер е едно от десетте деца в семейството на селяни-планинци от Тирол. Познанията за лунните и природните ритми тя получаба от сбоя дядо. Вече много години предаба богатия си опит в своите лекции, а с многобройните си изяви в медиите е позната на широката публика. Живее във Виена със съпруга си Томас Попе и техните деца.

Томас Попе, писател и преводач, изследва години наред влиянието на лунните ритми във всекидневието, преди да започне да записва обобщението на своя опит и преживяното от Йохана Паунгер. Срещата между двамата се превръща в близост за цял живот.

Категория:     Самоусъвършенстване
Поредици и библиотеки:     Серия "Знание"
Издателство:     Кибеа
Година:     2007
Cтраници:     426
Забележка:     Нечетена книга.
Налични бройки:     1
Език:     Български
Град на издаване:     София
Корици:     меки
ISBN:     9789544744298
Размери:      130/200/0 мм
Ключови думи:      лунен календар, лунни ритми, здраве

Допълнителни снмики

Все още няма коментари...

Info! За съжаление само регистрираните потребители могат да публикуват коментари.Моля, влезте или се регистрирайте.